Tuesday, April 23, 2013

Tuala Wanita Lexee

KEISTIMEWAAN TUALA WANITA LEXEE


 Pad Lexee diperbuat daripada 100% kapas, bebas dari klorin dan dioksin. Ia adalah satu-satunya pilihan pad yang tepat untuk semua wanita kerana selamat dan selesa digunakan. 

 CIRI-CIRI UTAMA PAD LEXEE 

 1) Mampu merawat hampir semua masalah utama wanita. Mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah bausir, jangkitan kuman usus, merawat senggugut, keputihan dan mengimbangi haid dn banyak lagi. 

2) Kuasa penyerapan sehingga/bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sampai 27 kali ganda daripada biasa, jadi bagi sesiapa yangg selalu bocor, jangan khuwatir menggunakan LEXEE. Biasanya wanita yang sedang haid / datang bulan harus mengganti pad setiap 2 jam dan disitu kita banyak menggunakan pad utk setengah hari(3-4 keping pad),tapi bagi LEXEE pula,anda jgn risau,boleh tahan selama 12 JAM!! Hanya menggunakan 1 keping sahaja dalam masa setengah hari!! Jadi dengan menggunakan LEXEE, anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN penggunaan 1 @ 2 keping sehari !! 

 3) LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapnya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negatif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif. 

4) Mengandungi 7 bahan : - Nano Infra Red - Ion-ion Negetif (ionized) - Pudina - Bunga Melor (Jasmine ) - Minyak Kayu Putih - Aktinolit (Actinolite) - Hydroxycamphane 

 5) Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE diperbuat dari aluminium foil, jadi boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad-pad lain yang belum digunakan. Tidak mudah dijangkiti bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai. 


 6) Setiap bungkus diberi " Test Vagina Health Kit " secara PERCUMA.

 

No comments:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini.